Altijd al een reisje naar Israël willen maken om de plekken van de Bijbel te bezichtigen? Dat kan. Gewoon vanuit je luie stoel. Met de Bible-VR app.

Wie gebruikmaakt van de Bible-VR app, die waant zich in het Israël van de Bijbel. Je kunt rondkijken op de plekken die een rol speelden tijdens Jezus’ bediening op aarde. Acteurs spelen bekende scènes uit de Bijbel na, alsof je er zelf bij was. Zo komt de Bijbel tot leven.

Behalve een tour door Israël kun je een bezoekje brengen aan bekende kerken. Dat kan volgens de app-makers een mooie manier zijn om je stille tijd te beleven. Ook de Nederlandse replica van de ark van Noach is met deze app te bekijken.

“Wie gebruikmaakt van de Bible-VR app, die waant zich in het Israël van de Bijbel.”

Daarnaast wordt er een gratis Engelse Bijbelvertaling meegeleverd. Op deze manier hopen de makers te stimuleren dat meer mensen zich in de Bijbel gaan verdiepen.

Een kleine kanttekening: zorg er wel voor dat je een nieuwe telefoon hebt, want deze app is niet compatibel met elke versie van Android of iOS. Een 3D-bril waar je je telefoon in kunt klikken is geen vereiste, maar maakt de ervaring wel heel erg bijzonder.

Weet meer:
www.bible-vr.com/home

Ambassador nummer EU501